ODDAJAMO V NAJEM

UČILNICE

V prostorih Mladinskega doma Jarše imamo več učilnic v obsegu 250 m2 skupne tlorisne izmere. Učilnice so manjše od standardnih učilnic, zato so izredno primerne za manjše učne skupine, hkrati pa omogočajo veliko boljši individualni pristop.

Učilnice so ogrevane in vsakodnevno očiščene. Iz vseh učilnic imate dostop do brezžičnega omrežja Eduroam. Učilnice žal razen ene niso dostopne za gibalno ovirane osebe, saj se nahajajo v prvem nadstropju. Pred stavbo je večje parkirišče. Dostop do lokacije je enostaven –  z obvoznice ali iz centra mesta.

Najem učilnic za zunanje izvajalce je mogoč od 15. ure naprej cel teden, tudi ob vikendih. Možen je najem učilnic za celotno šolsko leto. Nekaj terminov je že zasedenih, tako da pohitite in si rezervirajte svojega.

Če to ne moti rednega pedagoškega dela v Mladinskem domu Jarše, se je možno dogovoriti za najem učilnic tudi pred 15. uro.

Za dodatne informacije nas, prosim, pokličete na 01 541 43 43 ali pa nam pišite na tajnistvo@mdj.si.

Vljudno vabljeni, da si učilnice tudi osebno ogledate.

TELOVADNICA

V prostorih Mladinskega doma Jarše imamo tudi prijetno telovadnico v obsegu v 121 m2 skupne tlorisne izmere, z dvema garderobama s prho in straniščem v skupni površini 20 m2, prostorom za športne rekvizite v izmeri 6 m2. Dvorana je dovolj velika za različne vrste organiziranih vadb, kot so: telovadba, joga, pilates, aerobika, gimnastika, balet, različne vrste plesa, otroške rojstnodnevne zabave …

Telovadnica je ogrevana in vsakodnevno očiščena ter dostopna in primerna tudi za gibalno ovirane osebe, saj se nahaja v pritličju brez stopnic. Pred stavbo je večje parkirišče. Dostop do lokacije je enostaven –  z obvoznice ali iz centra mesta.

Najem telovadnice za zunanje izvajalce je mogoč od 15. ure naprej cel teden, tudi ob vikendih. Možen je najem telovadnice za celotno šolsko leto. Nekaj terminov je že zasedenih, tako da pohitite in si rezervirajte svojega.

Če to ne moti rednega pedagoškega dela v Mladinskem domu Jarše, se je možno dogovoriti za najem telovadnice tudi pred 15. uro.

Za dodatne informacije nas, prosim, pokličete na 01 541 43 43 ali pa nam pišite na tajnistvo@mdj.si.

Vljudno vabljeni, da si telovadnico tudi osebno ogledate.

Dostopnost